Zonnebrand crème voor onder de zonnebank

Zonnebank

Het is altijd een aanrader om een zonnebrand crème te gebruiken voordat je onder de zonnebank of zonnehemel gaat liggen. Even tot ontspanning komen onder de zonnebank is natuurlijk heerlijk. Je komt helemaal tot rust en krijgt er een gezond kleurtje van. Maar denk ook aan je huid. Deze dien je ook te beschermen als je onder de zonnebank ligt.

Zonnebrand crème

Bescherm jouw huid met speciale zonnebrand crème

Met een speciale zonnebrand crème bescherm je jouw huid tegen schadelijke UV-A- straling. Zo houdt deze crème je huid goed soepel en gaat het verouderingsproces tegen. Bovendien word je sneller bruin en droogt je huid minder snel uit. Smeer de crème vijf minuten voordat je de zonnebank onder gaat. De crème kan dan goed je huid intrekken.

Insmeren

Voorkom dat je huid uitdroogt

Natuurlijk kun er ook voor kiezen om een standaard zonnebrandcrème te smeren als je onder de zonnebank gaat. Toch is dit geen aanrader, omdat je je huid dan niet goed beschermt. Een standaard zonnebrandcrème werkt enkel tegen UV-B-straling. Een zonnebank zendt alleen UV-A-straling uit en geen UV-B-straling. Je hebt dus een speciale zonnebankcrème nodig die jouw huid beschermt tegen UV-A-straling. Je voorkomt dan dat je huid uitdroogt en snel veroudert.

Op zoek naar een zonnebankcrème?

Ben je op zoek naar een zonnebankcrème? Bij bodyfitwebshop tref je een ruim assortiment crèmes. De meeste speciale zonnebrandcrèmes zijn voorzien van een bruiningsformule. Hiermee krijg je sneller een gezond kleurtje en bescherm je je huid. Als je op werkdagen voor 15.00 uur een crème bestelt, wordt je bestelling de volgende dag al thuisbezorgd. Je kunt jouw bestelling veilig betalen via iDeal of met je creditcard. Wij zijn producent en dealer van grote wellnessmerken. Voor meer informatie kun je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan per e-mail of telefonisch.